Fredagsmys

Igår var en bra och efterlängtad dag med vännerna. Vi lagade kyckling med rotfrukter, spelade spel och hade allmänt kul. En minnesvärd dag som måste göras om många gånger!
 
 
 
 
 
 
 
 

I love...

I Torsdags var jag och Josefine (min syster) och shoppade, fast eftersom jag försöker spara till Eurovision så blev det inte så mycket för min del. Men fick med mig lite på min önskelista iallafall!

 
 
Köpte nytt shampo och balsam från apoteket. Dessa kommer från märket SachaJuan och ska ge volym. Använde dem igår när jag dushade och jag gillar dem verkligen! Mitt hår är mycket tjockare och det glänser och luktar otroligt gott!
 
 
Hittade även dessa gulliga duschcrémerna från I love...! Köpte godis dofterna som innehåller: Lollipop, Bubblegum, Candyfloss och Jellybean! Josefine köpte samma, fast med glass dofter.

Romantic Eye Palette

Har länge velat ha en ögonskuggspalett från Too Faced, eftersom jag hört att deras skuggor ska vara sjukt pigmenterade. Var nära att köpa en när jag var i London, men det blev tyvärr aldrig av, så blev jätteglad när jag fick en av min syster. Den här paletten heter Romantic Eye och är en blandning av matta och skimriga skuggor.
 
 
 
 
Skuggorna har bra pigment, men de har en tendens att smula och faller lätt ner. Mina favorit färger är Cut the cake och First Dance!

GERMAN-ICURE

Min syster överraskade mig med lite smink häromdagen. Hon känner mig alltför väl, älskar verkligen färgerna!
 
German-icure ur O.P.I.'s höstkollektion
 
 
 
Make Up Store's läppstift i färgen Havana
 


 

RSS 2.0